Ovaj pun Mesec uticaće na sve nas, ali će neki znaci osetiti uticaj malo više od ostalih

Ovaj pun Mesec uticaće na sve nas, ali će neki znaci osetiti uticaj malo više od ostalih

Ovaj pun Mesec uticaće na sve nas, ali će neki znaci osetiti uticaj malo više od ostalih.

Pun Mesec u Vagi ima tendencije da baci svetlo na naše partnerske odnose i da utiče na prirodnu sposobnost ovog znaka da balansira i kontroliše intenzivne vibracije na ovom polju. Sve veze biće vam ugrožene kada na površinu isplivaju stvari iz prošlosti. Izbalansirajte emocije i energiju koju dajete drugima umesto da ste im u potpunosti posvećeni. Vaša osećanja su vrela, ali dišite duboko i setite se da je davanje i uzimanje srž svake zdrave veze.

Promene su vas udarale sa svih strana, ali ovaj pun Mesec će vas inspirisati da preduzmete kontrolu nad vašom budućnosti i to veoma ozbiljno. Sada ćete doživeti velike promene koje će se manifestovati u novim vezama kako sa porodicom tako i sa prijateljima. Vreme je da pritisnete dugme za duhovni reset za sve oblasti vašeg života koje vas iscrpljuju umesto da vas podstiču na način na koji je to potrebno.

Drugi pun Mesec u vašem znaku ove godine je veoma prosperitetan i osvetljava vašu sposobnost da ostanete prisebni i dosledni sebi radije nego da sebe vidite očima drugih kao što imate običaj da to radite. Menjate fokus na vas same, ako i na to kako vas drugi vide, a uz to dozvoljavate sebi da se poribližite osobi vaših snova. Vaša objektivnost je vaš dar, ali morate da se zagledat eduboko u sebe ne biste li postali osoba kakva trebate da budete. Dozvolite ovom Mesecu da zatvori jedno poglavlje i napravi prostora za drugo.

Pun Mesec u Vagi je veoma značajan za vas i možda ćete osetiti veći pritisak posebno na vaš profesionalni život, ali vaše logično razmišljanje pomoći će vam da se izborite sa haosom. Posao će vam doneti mnogo izazova, ali ćete uspeti da se izborite sa svime time što ćete ostati dosledni sebi i zauzećete se za vaše ciljeve. Pazite se da vam neko ne zarije nož u leđa kao i ogovaranja. Budite bolja osoba i držite se vašeg puta.

izvori: Telegraf/bustle


Related posts