Mesečni horoskop – Mart 2019

Mesečni horoskop – Mart 2019

2019

Ljubav – Za one predstavnike vašeg znaka koji su po prirodi nepoverljivi, posesivni i u poslednje vreme sumnjičavi, nastupa naporan period ako ne budu spremni da gledaju na svoj život s vedrije strane. Najteže će biti onima koji su u vezi sa Blizancima, Vagom, Jarcem ili drugim Ovnom. Postoji mogućnost impulsivnih reakcija i sklonost ka burnim ljubavima. Ponašaćete se zahtevno i nedovoljno tolerantno. Ako vam je opsesija neko ko je po svemu drugačiji od vas, ko vas neodoljivo privlači ali ne pristaje na vaše uslove, moraćete da menjate taktiku. Ne izvinjavajte se ako to zaista ne mislite, pokušajte da budete tolerantni i komunikativni da biste partnera zainteresovali za sebe jer će pokazati neverovatnu izdržljivost kada su u pitanju vaši pokušaji da mu po svaku cenu nametnte svoju volju. Neko će vam pomoći da pokušate romantičnim načinom da povratite naklonost partnera. Moguća je romansa na poslu sa nekim ko najverovatnije neće biti slobodan ili će se dvoumiti da li da bude sa vama ili sa nekim Jarcem.

Posao – Period počinje veoma burno. Pazite da ne napravite pogrešne poteze kako na finansijskom planu tako u pogledu mogućnosti da svojim izjavama doprinesete pogoršanju odnosa sa kolegama. Ako ste osoba sa posebnim odgovornostima, pazite da ne napravite loše procene s kim treba da radite jer tokom celog perioda možete usled impulsivnosti ili pogrešnih informacija donositi pogrešne odluke. U vašem timu biće naglašena kolebljivost bilo vaša ili nekih vaših saradnika u pogledu dalje strategije u vezi sa unapređenjem poslovanja. Tokom ovog perida ipak ćete imati mogućnost da ispravite neke pogrešne poteze, posebno u radu sa Jarcima, Bikovima, Vagama. Imaćete veliku potrebu za samostalnim delovanjem što može doneti uspeh onima koji imaju privatnu firmu i koji umeju da pregovaraju i da pokažu strpljenje. Neki , i mogu biti veoma naporni saradnici postavljajući vam gotovo nemoguće uslove. Nemojte donositi važne odluke u vezi sa ulaganjem novca ili proširenjem poslova jer se to može pokazati kao loš potez. Može se ukazati neka povoljna prilika za rad sa strancima. Možete dobiti konkretnu pomoć bilo u novcu, ili ako vam je potreban sponozor, naći ćete ga u vidu nekog ko uspešno posluje sa inostranstvom.

Zdravlje – Pravilnije se hranite.

Posao – Čekate svojih pet minuta i najverovatnije ćete ih doćekati. Verovatno ćete uspeti da mnogo toga uradite kako vi smatrate da treba ali i potpomognuti dobrim savetima i moguće novcem sa strane. Dok su drugi zbunjeni vi ćete grabiti svaku priliku koja vam se ukaže. Moguće da će se raditi o saradnji sa jednom Škorpijom ili Devicom koje ćete lako ubediti u ono što želite čak i ako su svesne da svi uslovi pod kojima želite da poslujete sa njima nisu povoljni po njih. Veoma ste moćni i uticajni ma kojim poslom da se bavite jer ćete imati veliku podršku onih koji su na višoj poziciji od vas a spremni da podrže i finansiraju vaše ideje. Mogući su veliki dobici, moguće i preko igara na sreću.

Posao – Ko vas ne zna skupo bi vas platio, a ko vas zna – još skuplje. Nema više povratka na staro, pred vas se postavljaju veliki zahtevi. Ako ste majski Bik, na neki način bićete zaštićeni i imaćete vremena da se dvoumite i planirate kojim putem treba krenuti. Međutim, ako ste rođeni u aprilu, prionite na posao punom parom, jer će vam se svakako isplatiti. Sve Bikove čekaju poslovne turbulencije. Ne treba potcenjivati pomoć Ovna, Škorpije ili Jarca ma kako bili zahtevni ili tajanstveni. Imate utisak kao da ste se popeli na podijum na kojem svi igraju bolje od vas. Ali, vaši glavni aduti su iskustvo, jaka volja i znanje. Problem je u tome što imate mnogo ciljeva, a nalazite se na raskrsnici sa koje možete krenuti samo u jednom pravcu. Najverovatnije prema svemu što je novo i moderno, ima veze sa Internetom, međunarodnim organizacijama ili prema solidnom poslu s Jarcem koji je opsednut sobom. Uz njega i vama sledi uspeh. Devica će vam pružiti konkretnu pomoć.

Zdravlje – Pripazite na sinuse.

BLIZANCI

Ljubav – Što ste samostalniji i slobodniji u odlučivanju to su veće šanse da napravite grešku, naročito ako budete želeli da nešto dokažete okolini, naročito ukoliko nisu oduševeljeni vašim izborom ili nešto zameraju vašem partneru. Komunikacija sa vama dragim osobama može biti otežana ali ipak postoji neko u vašem životu za koga ste neprikosnoveni autoritet ili ko vam je savršeno odan. Ako ste majski Blizanac podržaće vas jedna a ako ste rođeni krajem znaka, Jarac vam može biti veoma privržen, naročito ako se radi o osobi koja je starija od vas. Možete započeti vezu sa osobom koja se bavi umetnošću ili je veom ambiciozna. Skloni ste da tražite lak izlaz iz situacija ili da flertujete na sve strane i to vam može u priličnoj meri iskomplikovati život. Ovaj period može da vam donese brojna iskušenja kada je u pitanju veza sa nekim ko nije slobodan ili ko iz nekih razloga ne može da vam još uvek obezbedi ono mesto u njegovom životu koje zaslužujete. Sa aprilskim Ovnom , Lavom i Škorpijom veza može biti veoma uzbudljiva ali i stresna. Januarska i martovski Ovan će se potruditi da vas osvoje a će pokazati veliko razumevanje za sve vaše probleme.

Posao – U ovom periodu imate mogućnost da se maksimalno posvetite svojoj karijeri. Bićete u mogućnosti da obnovite kontakte sa osobama sa kojima ste radili nedavno i najverovatnije da će se raditi o poslovnim partnerima iz inostranstva. Neko će vam dati ponudu već na početku perioda. Moguća je povoljna poslovna ponuda od strane nekog ko vas izueztno ceni i pokušava da vas nagovori da radite za njega ili sa njim. Možete da sklopite dobar posao ili da proširite saradnju sa Lavom ili Ovnom. U radu sa strancima budite posebno oprezni da ne biste sklopili pogrešan posao ili ćete možda prihvatiti posao pod ne tako povoljnim uslovima kako biste mogli ako biste sačekali još izvesno vreme. Bilo bolje da proverite sve detalje ugovora ili dokumenata koje potpisujete. Oni koji se bave sportom, bave se nekom vrstom rizičnog posla ili im je za posao potrebna dobra fizička kondicije, bilo bi dobro da se posvete rekreaciji ili da uzimaju vitaminske dodatke.

Zdravlje – Moguća nesanica.

Ljubav – Period počinje veoma burnim dešavanjima jer nećete umeti da se postavite kako treba prema nekom koga ćete smatrati veoma dominantnim. Može vam se učiniti da je mnogo popustljiviji nego inače ali u stvari pitanje je da li se on promenio zbog ljubavi ili zbog poslovnih ambicija i problema. Možete očekivati prijatne susrete i mogućnost da, ako ste slobodni, nađete srodnu dušu ali zato budite oprezni jer bi između vas i stalnog partnera moglo doći do ljubomornih scena bez nekog većeg razloga. Početak meseca donosi mogućnost flerta sa nekim ko nije slobodan ili ćete se zaljubiti u jednog Bika, Ribu ili Vagu. Postajete odlučiniji u svojih zahtevima šta očekujete od partnera i vaše veze. Dugogodišnje prijatljstvo može slobodnim Rakovima, posebno ako su u pitanju Bik ili biti veoma značajno i može se pretvoriti u lepu romansu. Ako ste u vezi sa nekim ko je maksimalno posvećen karijeri, moguće da ćete zajedno raditi na nekom interesantnom projektu.

Posao – Vaše umetničke sposobnosti su veoma naglašene, kontakti sa strancima postaju mnogo bolji a oni koji studiraju ili se bave naučnim radom mogu biti zadovoljni rezultatima. Prvih dana perioda možete biti pred poslovnim izazovom da uđete u posao sa Ovnom, Devicom ili Lavom ali se prvo dobro raspitajte o poslu koji biste radili jer posle možete shvatiti da ne biste imali potpunu finansijsku kontrolu nad projektom. Bilo bi dobro da tek posle donesete odluku u vezi sa novim poslom, naročito ako se radi o projektu na duže staze a posao naročito ako biste posao obavljali sa Lavom, Jarcem ili Vagom. Vaš entuzijazam mnoge oduševljava i bićete spremni da rizikujete i verovatno prihvatite posao u stranoj firmi ili u inostranstvu iako će se od vas zahtevati mnogo posla i mnogo odricanja. Spremni ste za veliki zaokret u karijeri. Možete dobiti interesantnu poslovnu ponudu ili ćete biti svesni svog rejtinga u društvu. Ipak, pazite se jednog Ovna ili Vodolije koji vas ne ostavljaju na miru jer vas smatraju konkurencijom.

Zdravlje – Pazite se moguće povrede na putu ili u saobraćaju.

Ljubav – Ako ste u poslednje vreme bili često kritikovani od strane partnera da ga zanemarujete, moraćete da mu dokažete, na način na koji on to najviše voli, da vam je stalo do njega. Više ništa neće biti kao i ranije. Vaš partner postaje mnogo odlučniji, naročito može biti sklon raspravama, sa ili bez argumenata, ali vama predstoji napor da možete da mu parirate ili da mu nametnete svoj stil u vezi, mnogo opušteniji i romantičniji. Imaćete odličnu mogućnost da pokažete taj deo svoje prirode, romantičan i popustljiv ali nikako nemojte biti kolebljivi. To se odnosi i na slobodne Lavove koji mogu biti izloženi raznim uticajima sa strane. Mnogi vam se mogu udvarati, kako slobodne , Vodolije tako i oni koji su u vezi ili braku. Ako smatrate da svoj život treba da dovedete u red, neće vam pomoći odlučan stav nego istrajnost i spremnost da održite obećanje. Možete dobiti priliku na koju ste dugo čekali. U većem društvu ili na nekom skupu možete upoznati nekog ko će vam se veoma dopasti i s kim možete započeti vezu. Mnogi predstavnici vašeg znaka su skloni poznanstvima preko Interneta. Može vamse dopasti neko ko živi na nemačkom jezičkom području. Skloni ste da često izbegavate da se suočite sa sobom i da na ljubav gledate kao na prolaznu avanturu ili da ne razmišljajući mnogo uđete u vezu sa nekim ko je sličan vama, što bi za oboje bilo bezperspektivno.

Posao – Donekle je usporen vaš entuzijazam i mnogi mogu pomisliti da ste postali malodušni i da niste dovoljno spremni da se uključite u savremene trendove u okviru posla kojim se bavite. Vi možete računati na veliku podršku osoba koje cene tradicionalne vrednosti, ambiciju i istrajnost. Možete biti prilično kolebljivi i gurnuti u drugi plan od strane konkurencije jer ćete imati mnogo obaveza a malo garancija da će vas adekvatno i platiti. Krajem perioda imaćete više energije, volje i dokažete šta znate i koliko vredite. Ovan i Vodolija će biti dobri saradnici, naročito ako rade sa inostranstvom ili su uključeni u neke velike projekte. Bićete stimulisani vas da pokažete svoje talente, sposobnost brzog učenja i spremnost na prihvatanje rizika u poslu.

Zdravlje – Promenite režim ishrane.

DEVICA

Ljubav – Prilično konfuzan ali romantičan period za većinu predstavnika vašeg znaka osim ako ste tipičan predstavnik Device koji uvek kaže šta misli i po cenu da to dovede do pogoršanja odnosa. Početkom meseca ste prilično naporni u odnosima sa partnerom jer ćete pokazati upornost u vezi sa nečim što predstavlja manji problem u vašoj komunikaciji. Ako ne sredite odnose moguće su trzavice zbog ljubomore, pogrešno protumačenih sms poruka ili čak poslatih pogrešnim osobama i možete prihvatiti udvaranje neke druge osobe, nekoga ko često putuje u inostranstvo i verovatno ćete se sjajno provesti, čak i ako se bude radilo samo o flertu. Bićete spremni da uđete u romansu sa jednim Lavom. Ipak većina septembarskih Devica ne želi da rizikuje i verne su stalnom partneru iako verovatno nisu preterano zadovoljne vezom. Ali, možete pomisliti da na život treba gledati i sa vedrije strane i bez mnogo razmišljanja možete se upustiti u romansu sa jednim Rakom ili nekom Škorpijom. Kraj perioda donosi mogućnost velikih ljubavi, posebno će dame Device biti sklone da se oduševljavaju impozantnim ličnostima, uglednim i uticajnim osobama i slobodne ili ne, ući će bez razmišljanja u vezu sa jednim Strelcem, Bikom ili Vagom

Posao – Vaši poslovni planovi nisu nerealni već vi trenutno niste u stanju da ih realizujete zbog pogrešnog pristupa problemima sa kojima ste suočeni. Ipak imaćete mogućnost da napravite odlične poslovne poteze. Ako sada odradite sve onako kako se od vas očekuje, moći ćete da doživite veliku profesinalnu satisfakciju. Ovaj period odgovara avgustovskim Devicama, naročito onim koje se bave naučnim radom, medicinom, umetnošću, koje planiraju da putuju u inostranstvo. Preduzećete inicijativu da popravite finansijsko stanje. Dobro pazite kakve poslovne poteze pravite krajem meseca. Oni koji vam tada budu dali bilo šta na potpis, možda neće biti svesni da je posao rizičan, dobro proučite o čemu se radi. Nastupa dobar period za rad sa strancima a za one koji se bave trgovinom i umetnošću počinje da se dešava mnogo toga interesantnog, nove ponude, poslovi, novi poslovni partneri.

Zdravlje – Držite se zdrave ishrane.

VAGA

Ljubav – Prilično ste nerstrpljivi i često ne znate tačno šta hoćete od svog života. Imate romantizovanu predstavu o ljubavi i pokušavate da na svaki način učinite svoj život izuzetno zanimljivim prihvatanjem poziva za izlaske, čak i one najbezazlenije od strane jedne Škorpije koju ste upoznali na poslu ili od strane Vodolije ili Ovna kojima ne možete da odolite- Zbog toga će stalna veza ili brak doći u krizu. Za razliku od vas koji se ponašate bezbrižno i samouvereno partner je prilično sumnjičav i posesivan. Možete biti svesni da je i neko drugi, takođe, najverovatnije zauzet očaran vama i vi ste na korak do tajne veze. Slobodne Vage mogu biti do te mere popularne i ponete pozitivnim utiskom koji ostavljaju u javnosti da će svoje prave emotivne potrebe gurnuti u drugi plan. Oni koji su u vezi sa stablinim partnerom koji je posvećen karijeri najbolje će proći tokom ovog uzbudljivog perioda jer će na vreme shvatiti za koga treba da se opredele. Ako ste rođeni početkom znaka dopašće vam se neko ko radi u medijima bavi se sportom, često putuje a ako ste rođeni pred kraj znaka privlačiće vas umetničke duše, pisci, muzičari, slikari. Možda ćete sresti osobu iz prošlosti i obnoviti romansu.

Posao – Za predstavnike vašeg znaka još uvek traje naporan period. Verovatno ćete povremeno imati pad morala, osećaćete se nedovoljno spremnim da uđete u partnerski odnos sa jednim Ovnom a Vodoliji ćete verovati čak i ako ne bude održala obećanje. Vaš znak je jedan od onih koji može mudro da iskoristi naklonost šefova, osoba na vlasti i onih koji vas podržavaju. Sa Bikom, Jarcem, Strelcem napravite dogovor i oni će ga ispoštovati. Vaša kreativnost može vam doneti veliku zaradu, naročito ako radite sa velikim firmama, strancima, medijima. Neko će vam pružiti šansu da se istaknete u javnosti. Treba da maksimalno iskoristite svoje verbalne sposobnosti, smisao za pisanje, jer je to jedan od načina kako možete da istaknete svoje kvalitete. Situacija postaje izuzetno povoljna da nekom izložite svoje ideje, stavove i oni će verovatno biti prihvaćeni, naročito od strane Bika, Lava ili Škorpije. Period je naročito povoljan Vagama rođenim pred kraj znaka, mogu očekivati napredak na poslu i uvećanje prihoda.

Zdravlje – Obratite pažnju na stomak.

Ljubav – U ovom periodu ste najromatničniji i najzadovoljniji, ma kakav život da vodite i ma kakav da vam je status. Slobodne Škorpije mogu doživeti mnogobrojne interesantne susrete kako sa Ribama tako i sa Bikovima. Poslovni partneri mogu vam izgledati veoma privlačni i na ljubavnom planu. Ako vam se dopadaju Bik ili Vaga, Ribe ili Lav, veza će biti stabilna ali ne i lišenja povremenih trzavica. Jedan Ovan ili Devica mogu biti vaši tajni obožavaoci a vi ste ih verovatno svrstali u prijatelje sa odloženim rokom za udvaranje. Oni čekaju da ih primetite. Nešto vas može vas navesti na flert sa nekom veoma romatničnom osobom. To vam može doneti neočekivana uzbuđenja, susret koji se vrlo brzo pretvara u strastvenu avanturu ili onima koji su u vezi, ljubomorne scene. Veza sa Jarcem može biti naporna zbog njegove kolebljivosti i pokušaja da odloži donošenje važne odluke po pitanju vas dvoje. Ako ste u braku sa Jarcem vi ste ona strana koja drži konce odnosa u svojim rukama. Jedan Bik ili Ribe mogu pokušati preko zajedničke saradnje da vam se diskretno udvaraju i vi na njihov šarm, čak i ako se radi o dugogodišnjem prijateljstvu nećete ostati ravnodušni.

Posao – Savršen period za većinu predstavnika vašeg znaka jer ste maksimalno aktivne na intelektulanom i umetničkom planu. Svaki posao koji podrazumeva da treba da pokažete svoje kreativne sposobnosti, talente, posebno ako imate smisla za muziku, doneće vam veliki uspeh. Partnerski odnosi su više nego sjajni i potrudite se da proširite tim saradnika jer vam u radu sa njima predstoje veliki dobici. Tajni dogovor sa jednim Jarcem još uvek je na snazi a saradnja sa Bikom, Strelcem ili Ribama za vas je izvor prihoda. Period vam donosi nove mogućnosti za proširenje posla, naročito sa ženama, ma čime da se bavite i ma kog pola da ste. Njihova intuicija i smisao za biznis uz veliku dozu kreativnih ideja biće za vas pokretačka energija. Nemojte se previše fokusirati na dosadašnje poslove koji su vam sigurni što se tiče zarade, budite spremni da rizikujete i da se uključite u nove projekte. Početak meseca može biti veoma naporan, razne ponude, brojni razgovori susreti i mogućnost uvećanja prihoda preko rada sa strancima. Osobe koje žive u prekookeanskim zemljama potražiće vas radi proširenja saradnje. Bićete mnogo otvoreniji za saradnju i u okiviru poslova koji nisu vaša osnovna delatnost.

Zdravlje – Odlično se osećate.

STRELAC

Ljubav – Trebalo bi da iskoristite ovaj period jer biste mogli postići sporazum sa partnerom ili sa članovima porodice u vezi sa organizacijom vašeg života. U poslednje vreme ste postali mnogo direktniji i određeniji u postavljaju zahteva kako vašim bližnjim tako i partneru u vezi sa stilom života koji želite da vodite. Ako budete nastavili da svoje mere sprovodite sa mnogo šarma i prividne popustljivosti, moguće da ćete uspeti da se organizujete tako da vam daju dovoljno prostora za sve što vam je potrebno, kako fizičkog tako i energetskog a vi ćete ga iskoristi na najbolji način. Ako vam jedna Vodolija, Vaga ili Blizanci budu pomogli u tome, bićete zadovoljni. I bez njihove pomoći, čak iako ste potpuno slobodni, zadovoljni ste. Posvećenog karijeri čini vas prilično imunim na ljubavne pozive jedne Škorpije, Device ili nekog Ovna. Možete biti previše impulsivni u svojim reakcjama na pokušaj jedne mladolike komunikativne osobe da vas osvoji. Neko ko se bavi sportom ali i biznisom mogao bi pokušati da vam slomi srce. Tek krajem meseca ozbiljnije ćete se pozabaviti analizom svojih osećanja prema jednoj izuzetno upornoj i direktnoj osobi koja neće odustati od vas ali će verovatno promeniti taktiku kojom vas stalno drži u pripravnosti.

Posao – Sve što ste započeli, a zatim ste malo zastali, dvoumili se, nailazili na prepreke, trebalo bi da počne da se odvija nesmetanim tokom. Rođeni pred kraj znaka u boljoj su poziciji od rođenim u novembru koji još uvek nisu načisto šta žele ili idu u suprotnost i žele ono što realno nije moguće. Mladi novembarski Strelci hrle u avanture zvane biznis, mnogi žele što više novca, sad i odmah pa im klađenje i srodne delatnosti nisu strane. Izbegavajte rizične situacije, sumnjive poslove i prihvatite se dresa, aktivirajte se u nekom sportskom klubu i svoju energiju usmerite na poznate vrednosti. Novac će pristizati polako ali sigurno u radu sa Blizancima a pred kraj perioda ćete se prihvatiti posla koji bi mogao da vam donese dobre prihode zahvaljujući vašem ličnom angažovanju.

Zdravlje – Promenite režim ishrane i više se krećite.

JARAC

Ljubav – Nastupa romantičan period za vas i bićete spremni da se zaljubite, uđete u novu vezu, ako ste u dugoj vezi ili braku da budete mnogo tolerantniji i manje skloni raspravama jer ćete želeti da od života uzmete ono najbolje. Što ste duže u vezi ili braku to ćete češće biti izloženi kritici na vaš račun ali vas to mnogo neće pogađati jer ćete uvek pokušati da nađete neko logično opravdanje za partnerovo nezadovoljstvo. Ponašaćete se kao da ste zaljubljeni tinejdžer, a privlaćiće vas romantične osobe umetničkog duha i najbolje ćete se razumeti sa Bikom i Škorpijom, ponekom Ribom ali pazite da ne otvorite previše dušu nekom ko to ne zaslužuje. Opasnost u ovom periodu za vas leži u preteranoj naivnosti i sagledavanju stvarnosti u ružičastim bojama. Iako verovatno pričate kako ne verujete u ljubav ili vam čak i nije potrebna, vaša prava priroda je vas tera da tražite osobu koja je vaš ideal. Verovatno je već poznajete ali je previše svojeglava ili ponosna i nije spremna da napravi prvi korak ka ponovonom zbližavanju sa vama.

Posao – Većina predstavnika vašeg znaka pokušava da započne neki nov posao. Ovo je za vas period pojačane mentalne aktivnosti ali uspeh imaju uglavnom oni koji se maksimalno emotivno unose u ono što rade, umetnici su, naučnici ili potpuno posvećeni svom poslu. Pojačana je vaša mašta i moći ćete da svoje ideje sprovedete u delo i da svoje znanje i talenat unovčite. Najlakaše ćete postići dogovor, naročito sa nekim drugim Jarcem, Strelcem, Bikom ili Ribama. Od Lava možete očekivati konkretnu pomoć, moguće u novcu a sa Rakom nećete lako postići sporazum. Imate jaku volju koja vas tera da dobro razmislite kako da svoju strategiju ne menjate a da ipak dobijete ono što želite. Problem ideala i prinicipa se postavlja kao prioriteni a saradnici će izražavati nezadovoljstvo vašim stavom. Teško da bilo ko može da vas nagovori na nešto sa čime se ne slažete a podršku će vam pružiti i jedan Bik, Ribe, Škorpija i neki drugi Jarac. Finansijska situacija može da se značajno popravi zahvaljujući onima koji će prepoznati vaše prave vrednosti i biće spremni da vas dobro plate.

Zdravlje – Pazite se nazeba i adekvatno se oblačite.

VODOLIJA

Ljubav – Većina predstavnika vašeg znaka su osobe velikih ekstrema. Dopadaju vam se osobe koje su slične vama kako po struci tako i po mentalnom sklopu ili potpuno različite. Dame Vodolije imaju sve šanse da uđu u vezu sa nekim ko se bavi krajnje konstruktivnim poslom, inženjerima, naučnicima, osobama koje su maksimalno posvećene poslu čak iako nisu sjajno plaćeni. Muškarci Vodolije naprotiv, priželjkuju vezu sa umetnicom ili su već voma zaljubljeni u ekstravagantnu, nepredvidivu i prilično samosvesnu, nezavisnu damu koja im neće dati mnogo razloga da ne sumnjaju u njenu vernost. Ovaj period vam donosi susrete koji vas neće ostaviti ravnodušnim i ako ste u stalnoj vezi ili braku, neće vas ostaviti ravnodušnim šarme jednog Blizanca koji će, ako bude uveren da vas je osvojio, početi da vas izbegava ako ne održite obećanje. Takođe, imate mogućnost poznanstva sa osobom koja je veoma popularna u društvu i sa kojom ćete najverovatnije ostvariti dobru komunikaciju. Posesivne Vodolije koje su nezadovoljne svojom vezom i svojim ljubavnim životom trebalo bi da se ne opterećuju previše ljubomorom zbog čega možete izvesti pogrešene zaključke o partneru ili možete inicirati raspravu bez pravog povoda.

Posao – Ovaj period vam donosi pojačanu ambiciju ali i izvesnu dozu naivnosti. Vaša preterana otvorenost prema ljudima, iznošenje javno svojih stavova i poslovnih planova vaše kolege mogu doživeti kao maštanje naivne osobe i vaše reči će malo ko uzeti za ozbiljno. Bilo bi dobro da uspostavite kontakt sa onima na koje možete sigurno računati. Nećete uspeti da otklonite sve prepreke na putu ka cilju. Nedostaje vam dobra organizacija i možda je bolje da budete pasivniji nego inače umesto što ćete pokrenuti akciju u pogrešnom pravcu. Pripazite, jer možete imati neočekivane izdatke usled naivnosti, možete poverovati jednom Ovnu ili nekoj Vagi da će održati reč a na gubitku ćete biti vi. Najbolje će proći oni koji se oslanjaju na podršku Strelca ili Lava i oni čija zarada zavisi od njihove lične angažovanosti, ma čime da se bave. Slobodni umetnici, osobe koje se bave privatnom delatnošću i sportisti imaju šanse da naprave dobar biznis. Igrajte igre na sreću, mogući su neočekivani dobici.

Zdravlje – Uzimajte biljne čajeve.

RIBE

Ljubav – Spadate i jedan od najromatničnijih znakova. Spremni ste da se u svakom pogled u žrtvujete za osobu koja vam je draga, da joj učinite po volji ali ne i da odstupite od svojih principa. Partner može biti prilično nezadovoljan vašim preteranim angažovanjem na poslu i ma koliko da vas poštuje ili razume, imaće veliku potrebu da više vremena provodi sa vama, pokazivaće povremeno i izvesnu dozu ljubomore protiv koje ćete biti nemoćni. Moguće su česte promene raspoloženja, pojačana zaljubljivost a slobodnim Ribama mogućnost veze sa popularnom osobom. Pripadate grupi vodenih znakova i ako budete u vezi sa nekim vatrenim poput Ovna, Strelca ili Lava, brzo ćete izgubiti strpljenje i volju za bilo kakav nastavak romanse. Najbolje vam odgovara jedna Škorpija, jedan Bik ili neki Rak mogu biti idealni partneri. Nemojte započinjati veze, naročito ako niste sigurni da li je osoba koja vam se dopadne slobodna jer se vaš život može prilično iskomplikovati.

Posao – Period vam donosi nove, odlične mogućnost na polju ljubavi. Ovo je vaše vreme, koje vam donosi mogućnost uvećanja prihoda i započinjanja novog posla. Veoma ste aktivni i trebalo bi da se maksimalno potrudite da sačuvate pozicije koje imate, bilo u firmi ili, ako ste mladi, da se potrudite da ostavite dobar utisak na profesore. Sve što započnete tokom ovog perioda, izaći će na nešto dobro i doneće uspeh. Vi ste kao riba u vodi, svoj na svome. Sve ono što ste do sada radili bila je uvertira za ono što će doći. Rukovođeni ste idealima, velikom motivacijom i što vaš posao ima više veze sa filantropijom, umetnošču, socijalnim radom, mediciom, nevladinim organizacijama, crkvom, utoliko ćete biti uspešniji. Imate mogućnost dobre zarade i proširenje saradnje, posebno u radu sa strancima.

Ako se bavite privatnim biznisom ili trgovinom, sportom, takođe možete očekivati uspeh. Mnogi će želeti da rade sa vama i oni sa kojima niste bili možda u najboljim odnosima ponudiće vam ponovo zajedničku saradnju. U finansijskom pogledu nemojte rizikovati, naročito ako imate svoju privatnu firmu koja ima veze sa bilo kakvim sredstvima komunikacija, saobraćajem, propagandom i sl.

Zdravlje – Pazite se moguće povrede na poslu.

izvor: conopljanews


Related posts