Mesečni horoskop – Jun 2019

Mesečni horoskop – Jun 2019

2019

Ljubav – Sve vreme ovog perioda čeka vas borba prsa u prsa sa nekim ko će želeti da vas osvoji a vi ćete s druge strane želeti da ostavite impresivan utisak i da budete dominantni. Bolje se prepustite lepim zajedničkim momentima udvoje. Što ste mlađi, to su veće šanse da se zaljubite, ali niko a naročito vaš ne donosi ispravene odluke ni po jednom pitanju pa ni po pitanju ljubavi. To će biti utoliko naglašenije ako se zaljubite u Škorpiju koja će vas najverovatnije navesti na tanak led. Ali možda vi to intimno i priželjkujete i možete biti spremni na svakakve ludosti. A koji Ovan to ne voli ? Ako vam , Riba, ili daju na znanje da ipak ne možete da se nadate nekoj dužoj, ozbiljnijoj vezi, zadovoljite se onim što vam život pruža a to neće biti baš malo. ili koje poznajete bilo iz davne prošlosti ili preko poslovnih kontakata mogu biti neko rešenje, ali ipak ne ono definitivno, bar ne za sada.

Posao – Ovaj period za vas može značiti veliku posvećenost poslu, mnoge nove ideje, kontakte sa mladim novim saradnicima ali pazite da ne budete zavedeni nečijim šarmom ili čak lepotom kada budete sklapali poslovne veze. Ne bi bilo loše da pazite s kim sklapate poslove, pošto biste mogli upasti u zamku sopstevenih zabluda. Budite oprezni kod sklapanja poslova kao i kod potpisivanja ugovora. Od sedine mesecat nastupa manje povoljan period za kupovinu nekretnina ili započinjanje nekih ozbiljnijih poslovnih projekata. Imaćete neke nove mogućnosti u vezi sa poslovima u vezi sa javnošću ali se ipak osigurajte ako je ikako moguće da će vas sigurno platiti. Možete računati na podršku Vodoljie ali pitanje je koliko ćete biti voljni da bilo koga poslušate. Imaćete posebnu dozu optimizma tako da možete imati uspeha u takmičarskim spotovima.

Zdravlje – Pripazite, skloni ste povredama.

Ljubav – Iako vaš znak važi za praktičan i orijentisan ka materijalnoj sigurnosti, vama je i te kako važna ljubav, međutim posenno ste skloni da često ulazite i u nepromišljene ljubavne veze. U toku ovog perioda nešto tako bi moglo da se dogodi i ne bi zbog toga trebalo da se emotivno vezujete za Ovna ili Vagu a moguće i Škropiju jer vam od njih preti najviše opastnosti. Njima verovatno nećete moći da da kažete ‘ne’ ali i jedan Lav može biti osoba koja će vas lako osvojiti. Pazite se. Radi se o nekome ko neće biti sasvim iskren prema vama, između ostalog i da vas ne bi izgubio. . Žene Bikovi će biti sklone da se zaljubljuju u poslovne muškarce koji nemaju dovoljno vremena za ljubav, a one će to tumačiti da nemaju vremena za njih, a muškarce Bikove će privlačiti energične, tajanstvene žene koje će im nedvosmisleno davati na znanje šta od njih očekuju. Čuvajte se svake vrste koristoljubivosti od strane ljubavnog partnera. Isuviše ste mu potrebni da bi vas izgubili ali tranziti planeta u ovom periodu ukazuju na njihovu veću opsednutost poslom nego vama. Moguća je obnova nekadašnje romanse ali u tajnosti.

Posao- Najradije biste se prihvatili nekog samostalnog posla. Međutim, vaša razmišljanja o tome još uvek su prilično nerealna, naročito ako vam je ljubavni život nesređen, što vam odvlači prilično energije. Prilično ste rasejani i možete prevideti neke važne poslove i rokove koje bi trebalo ispoštovati posebno u radu sa strancima. Ako ste mladi, možete očekivati uspeh na ispitima, naročtio ako studirate ekonomiju, turizam ili prava, ali morate da budete mnogo oprezniji i da pokažete veću dozu koncentracije. Pripazite na poslu, jer mnogi saradnici mogu biti nelojalni ili neiskreni. Moguća je saradnja sa Lavom, Škorpijom, Devicom, Jarcem. Neki Rak ili Škorpija mogu se setiti da vas pozovu i budite mudri, postavljajte svoje uslove. U situaciji ste da vi dominirate i da to date na znanje onima koji će želeti da vas u tome opstruiraju. Možete očekivati poveće dobitke u radu sa strancima, ali vam je potreban savet stručnog lica ili finansijskog stručnjaka.

Zdravlje – Ne preterujte sa fizičkom aktivnošću.

Ljubav – Vaš idealni partneri su Strelac, Lav i i kada je ljubav u pitanju mnogo toga vam ide u prilog. Ovnovski tipovi ljudi odigrače veliku ulogu u vašem ljubavnom životu, bilo kao partneri, ili kao posrednici. Mnogo toga se tako dobro odvija da ne treba da brinete da li ćete imati sreće u ljubavi ili ne. Ako ste mladi, verovatno se ne snalazite najbolje u ljubavnim lavirintima, ali prvo iskušenje može dovesti do gubitka kriterijuma, volje i spremnosti na svakakve ludosti. Ako ste u dužoj vezi s nekim ili u braku, ukoliko budete dovoljno taktični, možete imati podršku partnerove porodice a biće vam potrebna. Mnogo toga što čujete o partneru može biti netačno, posebno ako ste u vezi sa Ovnom ili Vodolijom. Moguća je ljubomorna scena, pa nemojte partneru davati povoda za tako nešto.

Posao- Vaš znak u ovo vreme uvek nešto planira, ali pazite se. Vaši planovi mogu početkom perioda izgledati kao realni, a docnije se može ispostaviti da nisu. Nešto vas može navesti na pogrešne zaključke i razmišljanja. Možete biti zavedni oobećanjima jednog Lava ili nekog Ovna, moguće i Bika, ali ne zlonamerno, u vezi sa nečim za šte će se docnije ispostaviti da se nisu stekli uslovi. Vi ste veliki entuziajsta i najveće dete celog Zodijaka, ali je brzopletost vaša mana. Pokušajte da se drugačije postavite prema onima od kojih na bilo koji način zaviste. Budite u svemu neodređeni, nemojte pristajati na bilo šta u panici da možda nećete naći bolji posao. Trebalo bi da se što više družite sa onima sa kojima ste veoma bliski i sa kojima ste oduvek dobro sarađivali. Nemojte se nervirati ako vas jedna Vodolija bude nagovarala na nešto što vi ne želite. Moguće da u vama vidi potencijale kojih vi sami niste svesni.

Zdravlje – Pričuvajte grlo i pazite da se ne prehladite.

RAK

Ljubav – Vaš ljubavni život bi mogao da se značajno poboljša i postane mnogo kvalitetniji, čak i ako ste zaljubljeni u vatrene znake sa kojima inače niste kompatibilini. Ako ste žena, mogu vam se svideti upravo neki Ovan ili Lav koji će pokazati dovoljno razumevanja za vaše probleme i ako se bude radilo o kolegi, inate šanse da uđete u odnos, poslovni i ljubavni koji će potrajati. Mnogi Rakovi se nalaze u nekoj vrsti emotivne krize, naročito rođeni početkom znaka i mogu pogrešno protumačiti ponašanje partnera koje će ipak biti mnogo podnošljivije početkom perioda. Ako vam je potreban posrednik u ljubavnim trzavicama sa partnerom, potražite neku Vodoliju ili Škorpiju, eventualno Devicu. Sve što započenete da rešavate od sredine meseca može se ispostaviti kao pravi potez. Samo izbegnite manje rasprave. Nemojte biti slabi prema šarmu Strelca ili Vodolije koji žele da vas odbrovolje ili da vam se ponovo približe. Taktizirajte.

Posao- Na vaše poslove i karijeru najviše uticaja imaju vaše emocije. Ovaj period vam daje elan i energiju i donosi novac. Mogle bi da vam se pruže neke nove šanse u vezi sa poslom sa strancima zbog čega bi bilo dobro da obnovite odnose sa saradnicima koji ćesto putuju ili kolegama koje rade za strance. Autoritativni muškarci u znaku Ovna i ženstvene a poslovne, dinamične žene mogu vam biti od velike koristi, mogu vam ponuditi posao, naročito u stranom predstavništu. Kupite neku srećku ili prihvatite ponudu jednog Ovna koji će biti voljan da vam izađe u susret po mnogim pitanjima. Bilo bi mudro da iskoristite sve prilike koje vam se nude. Trebalo bi da pazite šta kome pričate i da se unapred ne hvalite kao ćete uraditi nešto za šta realno nema osnova. Neko vam može ukrasti ideju i to iskoristiti na najbolji mogući način. Bilo bi dobro da se oslobodite dugova i da ih što pre regulišete.

Zdravlje – Vreme je za dijetu.

LAV

Ljubav – Od početka ove godine nalazite se u nekoj vrsti ushićenja i verovatno ste zaljubljeni ali ne i obavezno naročito srećni, naročito ako je vaš predmet želja bila jedna ili neki Bik. U toku ovog perioda, situacija se značajno poboljšava jer ćete moći da ispravite nešto što ste prilično nesmotreno pokvarili svojim postupcima ili rečima. Jedina stvarna opasnost vam preti od Raka ili Škorpije, eventualno Jarca, s njima nećete moći da lako izađete nakraj. Taktika koju treba da primenjujete je iskrenost i spontanost. Osoba koja vam je draga, dobro vas poznaje i čita kao otvorenu knjigu. Komunikativnost će biti mnogo naglašenija nego inače. Ako vam se dopada osoba s posla, moguća je vrlo strastvena romansa ili susret posle izvesnog vremena zahlađenja rasprave ili partnerovom udaljavanja od vas pod izgovorom da je uverđen. Moguće da ćete biti prezaueti i niste uspeli da dovoljno vremena posvetite svom ljubavnom životu. Najbolje što možete je da odete negde na put s partnerom. Tek tada ćete shvatiti šta vam znači a i vi njemu. Moguća je tajna romansa.

Posao- Ukoliko ste rođeni u prvoj dekadi znaka, početkom perioda pružaju vam se sjajne šanse, ali morate da budete uporni. Biće vam omogućeno vam da završite veoma važan posao koji smatrate veoma bitnim za svoju karijeru. Imaćete šansu za realizaciju neke ideje koju nikako niste imali s kim da ostvarite jer vam je potreban tim. Sada ga imate a obavezno uključite u njega Ovna, Vagu i Vodoliju, eventualno Strelca i osobe koje imaju veze sa inostranstvom. Pazite da vas neko ne nagovori na nešto što vam ne ide u prilog ili bar za nešto u šta niste sigurni da bi bilo povoljno za vas u ovom momentu. Moguć je put u inostranstvo, naročito na eneglesko ili rusko jezičko područje. Ako se spremate za ispite, možete imati dosta uspeha. Mladi Lavovi imaju podršku roditelja ili pretpostavljanih a oni koji su situirani i imaju zavidan status, mogu očekivati uspeh u poslovima u sferi finansja i nekretnina.

Zdravlje – Trebalo bi da uzimate biljne čajeve.

Ljubav – Postajete mnogo odgovorniji ali u poslednje vreme i mnogo uzdržaniji zbog čega partner može steći utisak da vas ne interesuje. Isuviše ste okupirani svojim poslovnim planovima i problema da biste mnogo vremena posvećivali parnteru. On može mnoge vaše postupke protumačiti pogrešno, upravo zato što nije siguran u vaša osećanja. Vrlo ste plemeniti i pokazujete dobru nameru da osobi koja vam je draga izađete u sureta ali ne pokazujete mnogo strastvenosti. Ako ste u nekoj vrsti konflikta s partnerom ni sada situacija nije mnogo povoljnija jer je vaš partner izuzetno posesivan a ni vi niste nešto boljeg raspoloženja. Kao da se igrate mačke i miša ili izazivate jedno drugo na verbalni dvoboj. Partner je jači jer je pasivniji i kao da vas pomalo namerno nervira, a na vaše provokacije može odgovoriti neuobičajeno žestoko. Zato bi bilo dobro da se preterano ne upuštate s njim ni u kakav konflikt ili raspravu. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa umetnikom ili osobom koja ima veze sa umetničkim krugovima i možete ući u vezu koja pruža lepu perspektivu sa nekim ko je veoma ambiciozna.

Posao- Imate velike ambicije posebno u vezi sa nekim projektom u koji unosite mnogo entuzijazma i energije. Moguće je proširenje saradnje sa strancima.Vaši planovi se mogu lako ostvariti, naročto ako vaš posao ima veze sa medijima, pisanjem ili javnošću. Moguće je poznanstvo sa nekim ko će vam ponuditi sjajne uslove za rad. Vrlo ste vredni, neuobičajeno dinamični i aktivni, ali u pitanju je i zarada koja vam se smeši na duži rok, ako se pokažete u najboljem izdanju. Osoba sa kojom niste bili u nekim naročito prijateljskim odnosima biće vam velika podrška u pogledu karijere ili će neko pokušati da vam se preko posla približi jer oseća da biste mogli pristati na saradnju sa njim. Bićete samouvereni i možete biti uspešni u poslovima u vezi sa nekretninama. Pazite jer možete doneti neku odluku rukovođeni pre emocijama nego razumom a to za jednu Devicu nikada nije dobro. Mogući su dobici preko igara na sreću.

Zdravlje – Moguće su manje glavobolje i nazeb.

VAGA

Ljubav – Sa partnerom uglavnom vodite razgovore o zajedničkom poslu a u koji ste možda oboje ušli pomalo nesmotreno. Ako radite u istoj firmi, bez obzira da li ste u braku ili u vezi, mogući su veliki tračevi na vaš račun. Pazite se, vinovnik neprijatnih događaja i mešanja u vaš život može biti neko na koga ne sumnjate, ko deluje prilično dobroćudno i naivno. Kraj meseca donosi manje neprilike u komunikaciji sa partnerom osobama rođenim pred kraj znaka. Možete biti ljubomorni i vi i partner na neke SMS poruke koje ćete oboje dobijati. Vas dvoje kao da ste u nekom manjem ratu, pokušavate da jedno drugo nadmudrite. Ukoliko ste slobodni, predstoje vam vrlo lepi susreti, od kojih bi jedan mogao biti za vas fatalan, naročito ako se radi o Biku, i to mlađem, čak će i žene Vage biti sklone da biraju mlađe partnere, dinamične, komunikativne i one koji se bave sportom. Muškarcima Vagama dopašće se najverovatnije koleginice koje su u svom ponašanju vrlo otvorene, direkne i jedno vreme bi mogla da potraje veza sa takvom osobom ali vrlo brzo bi mogli da nastanu i problemi razne vrste, naročito bi uzrok mogla biti uzajamna ljubomora. Predstoje vam interesantni susreti i poznanstva na javnim mestima ili sa osobama koje su poznate u javnosti.

Posao- Nalazite se u izuzetno napornom periodu, naročito ako obavljate neki dinamični posao. Vama to može izgledati uzbudljivo, ali u stvari pitanje da li ćete uvek biti u stanju da kontrolišete situaciju. Podlegaćete promenama u raspoloženju na momente ćete biti puni entuzijazma a zatim pomalo obeshrabreni. Jedna Škorpija, Devica i Jarac vam ne ulivaju baš mnogo poverenja, ma kako se ponašali i ma šta činili za vas vi ste i dalje sumnjičavi. Dobra saradnja predstoji sa Bikom, Ovnom, Strelcem ili Vodolijom. Obnvićete neke kontakte ali nećete biti spremni da baš nesmotreno ulazite u bilo kakve poslovne kombinacije ako ste zadovoljni trenutnim statusom. Vaša preduzimljivostg dolazi do punog izražaja,posebno u marketingu, medijima ili sportu. Mogući su pozivi u inostranstvo i saradnja sa strancima ili od kolega koje rade za strane firme i to od onih prema kojima ste do skora bili nepoverljivi. Predstoje vam dobici, ali ograničite izdatke. Mogući su neki vanredni troškovi ili ulaganje novca u nov posao.Ako ste duže u vezi ili braku preko ljubavnog partnera možete naći posao ili će vam ponuditi podršku za vaše poslovne ideje.

Zdravlje – Proverite vid.

ŠKORPIJA

Ljubav – Ljubavni život vam je prilično komplikovan. Mnogi predstavnici vašeg znaka se osećaju usamljeno jer nisu spremni na kompromise i pokušavaju da partneru namenu svoju volju. Ipak, vaš ljubavni život postaje mnogo interesantniji ali u ovom periodu ipak budite oprezni. Period donosi mnogo strastvenih susreta ali najverovatnije sa osobama koje nisu slobodne. Ništa vam neće smetati ni činjenica da možda ni vi niste slobodni, hormoni i lepo vreme će odraditi svoje. Budite bez brige, neće se otkriti tajna veza, osim ako ne budete totalno opušteni. Nemojte davati prioritete poslu da se ne biste kajali. Ako vas pozovu negde na neku intimniju sedeljku, obavezno idite, predstoji interesantan susret, ako do tada već ne uđete u strastvenu vezu.

Posao- Vi ste uz Ovna i Bika znak u trendu, verovatno ste vrlo aktivni, mnogo angažovaniji i ambiciozniji nego što to može iko da pretpostavi. Možda ćete dobiti pomalo zbunjujuću ali veoma privlačnu poslovnu ponudu. Do tada imate mnogo toga da uradite. Npr. morate da se drugačije postavite prema zahtevenim saradnicima, ma kakav bio vaš status..Vaši planovi u vezi sa inostranstvom mogu se realizovati iako imate utisak da vam neko, moguće neki Lav ili Rak namerno opstruiraju vaše planove. Takav period traje već izvesno vreme, ali bi trebalo da uspostavite dobru saradnju sa onima koji vas možda malo i nerviraju. Budite oprezni, naročito ako ste rođeni početkom znaka, jer možete biti neprijatno iznenađeni nečijim predlogom ili čak uslovom koji će pokušati da vam postavi. Trebalo bi da započente neki privatan biznis ili da proširite sadašnji. Škorpija treba da se angažuje u medijima, da se oglašava preko medija ili potraži posao u marketinškoj ageniciji.

Zdravlje – Obratite pažnju na vrtoglavicu ili probleme sa vidom.

STRELAC

Ljubav – Ljubavni život postaje vrlo sadržajan. Ovo je više nego sjajan period i ma u kojoj dekadi znaka da ste rođeni, možete očekivati interesantne susrete. Oni koji su dugo u vezi a naročito ako im je partner Lav ili Blizanci, Devica, trebalo bi da pripaze da ne daju povoda ljubomori ali da ni sami ne budu ljubomorni. Slobodni Strelci ne bi trebalo da žure sa ulaskom u vezu nego neka prvo počnu sa bezazlenim druženjem i neobaveznim izslascima dok ne upoznaju osobu sa kojom žene da ostvare vezu. Može se desiti da bude u pitanju osoba koja ne govori istinu o svojoj prošlosti a iz nekog razloga Strelcu to može biti veoma bitno. Ako spadate u one dobrodušne i prilično naivne Strelce koji se lako upuštaju u avanture na putu, posebno u inostranstvu, ovog puta možete zaista stati na ludi kamen, a ako ste skloni tajnim vezama ili blic avanturama za jednu ii par noći, to bi se moglo dogoditi.

Posao- Ovaj period savršeno odgovara vašem temeperamentu. Bićete vrlo poletni, aktivni i spremni da se suočite sa velikim životnim izazovima. Nemojte reagovati u afektu, ma o čemu da se radi, posebno ako budete dobili neku poslovnu ponudu od privatne firme. Pazite da ne budete u zabludi što vas navodi na ishitrene odluke, tako da sačekajete malo pre nego što donesete važne odluke, moguće o promeni posla. Neko će želeti da vam se nađe pri ruci i da vam omogući da svoje planove realizujete. Ne odustajete ni od ideje da sarađujete sa strancima, jer moguća je ponuda od jednog Lava ili od strane jedne Vodolije. Ne žalite napora koji ćete morati da uložite u posao, makar radili veoma naporno ali ne za tako velike pare. Novac pristiže iz drugih izvora, moguće i preko igara na sreću ili preko rođaka iz inostranstva.

Zdravlje – Smanjite obroke.

JARAC

Ljubav – Na početku meseca bićete romantični i pomalo stidljivi ali kasnije ćete biti mnogo direktniji. Ako ste dugo u vezi ili braku, može doći do manjih trzavica, naročito ako pripadate prvoj dekadi znaka, dok oni koji su rođeni u trećoj dekadi mogu biti veoma zadovoljni razvojem situacije u ljubavi. Upravo tih dana mnogi Jarci mogu da se zaljube do ušiju u nekog Blizanca ili Devicu, eventualno Bika da bi situacija počela da se komplikuje, naročito ako se radi o kolegi ili osobi iste struke. Postoji mogućnost da se možete vratiti i nekoj staroj ljubavi. Ne bi bilo loše da razmislite dobro šta želite, da ne biste napravili haos od svog ljubavnog života u kome se ne snalazite a rešavate probleme ulazeći u paralelne veze. Možete biti nestrpljivi da što pre raščisite jednu dosta zamršenu emotivnu situaciju koja bi mogla biti za vas, što vreme više prolazi, sve komplikovanija, ako se ne prepustite događajma. Pazite da ne povredite osobu koju veoma volite, ili vam je veoma draga, samo zato što se drži nekih svojih krutih stavova ili imate potrebu za dominacijom. Ako ste muškarac utoliko pre treba da popustite jer možete biti previše autoritativnim a ako ste u vezi sa nekim ko vam je beskrajno odan ali pomalo sklon povlačenju u sebe, budite delikatni.

Posao- Imate priliku da se istaknete u javnosti, moguće preko posla u medijima, u umetnosti ali i ako se bavite naukom, posebno medicinom. Dominiraju kreativnost i nove ideje. Kod vas je naglašena velika potreba za promenom a prijatelji i članovi vaše porodice vas nagovaraju da prihvatite nove poslove, mnogo zanimljivije od dosadašnjih. Finansijska situacija bi trebalo da se značajno popravi, ako budete osluškivali i sebe, jer je u ovom periodu veoma naglašena praktična crta tako da ćete biti naročito uspešni u poslovima u vezi sa nekretninama. U privatan biznis morate da ulažete novac, ali kredit ne uzimajte ako ne morate, jedino možete uzeti pozajmicu od dobrog prijatelja. Možete dobiti ponudu koju ćete teško moći da odbijete a bićete u velikoj dilemi, jer je u pitanju i veliki kompromis, i sa sobom i sa drugima. Kontakt sa strancima vam mnogo znači, posebno sa onima koji žive u dalekim prekookeanskim zemljama. Vreme je da završite započete poslove i ako se bavite samostalnom delatnošću možete imati izuzetno lepu zaradu.

Zdravlje – Vreme je za rekreaciju.

VODOLIJA

Ljubav – Vaš porodični život je za mnoge tajna i nesvesno druge intrigira, jer ako ste u braku ili ste dugo u vezi sa istim partnerom, živite prilično komotno što je razlog za česte koflikte. Ako ste mladi verovatno ste u nekoj vrsti konflikta sa članovima porodice. Moguće je da ne odobravaju vaš izbor ili pokušavaju da se preterano mešaju u vaše odnose sa partnerom. Nije iskljkučeno da o njemu ne znate baš sve, pa ne bi bilo loše da se malo raspitate o njegovoj prošlosti. Ukoliko ste u zrelim godinama, izbegnite ljubavne veze na poslu, mada će to biti skoro nemoguće i to sa osobom koja je sklona da sedi na dve stolice. Izbegnite i sukobe u domu a opasnost za vas predstavlja udvaranje osobe koja je dobrog materijalnog stanja ili veoma uspešna. Možete biti privučeni materijalnim vrednostima, glamurom ili svim onim što ta osoba simbolizuje. Ako uđete u njenu zamku, teško da ćete iz nje izaći. Možete lako da rešite sve nesporazume, naročito ako upotrebite svoj šarm i spremnost za praštanje. Ne primajte k srcu sve što vam partner kaže.

Posao – Vaš znak je na potezu, i sve što zamislite možete da materijalizujete. Vaš lični šarm igra veliku ulogu u dobijanju posla. Možete da osmislite i započnete neki nov posao, ali oprezno. Otvorite četvore oči ako bilo šta potpisujete. Mnogi vam zavide na reputaciji, a ni ne znaju sa kakvim ste sve problemima bili suočeni, ali situacija počinje da se sređuje. Radite na ostvarenju svog cilja, a u tome vam pomažu oni koji znaju za vaše tajne planove. Vrlo lako će vam poći za rukom da ubedite one koji su vam veoma bitni u poslu u ono što želite. Mogući su česti odlasci na kraće puteve. Proširite saradnju sa strancima. Ne pravite neprijatelje sebi od Devica i Jarčeva a sa Škorpijom i Rakom pokušajte da nađete neko kompromisno rešenje. Ukoliko tražite posao, moguć je u medijima, bankarstvu ili u okviru informacionih sistema.

Zdravlje – Ne uzimajte hladna i gazirana pića. Izbegnite prostorije u kojima se puši.

Ljubav – Ako ste slobodni, na poslu se nalazi neko ko odavno želi da bude sa vama. Ako budete dovoljno mudri, uspećete da se postavite kako treba. Postoji opasnost da na uporno udvaranje nege Vage, Ovna ili Jarca ne odreagujte kako treba, a sa Devicom već dugo ne uspevate da uspostavite kontakt kakav biste želeli. Moći ćete da namećete svoju volju partneru neko vreme ali će kasnije partner biti mnogo odlučniji i možda će vas zanemarivati zbog posla i karijere. Mnoge žene Ribe su u vezi sa dosta starijim muškarcem a muškarci Ribe vole autoritativne i ambiciozne žene. Pruža vam se prilika da ostvarite vezu sa nekim ko je vaš idealna partner, moguće da ima nekakve veze, poslovne ili rodbinske sa inostranstvom. Moguć je zajednički put sa partnerom u neku stranu zemlju ili ako ste u braku, na kraći zajednički odmor.

Posao- Na vašem radnom mestu će se dešavati mnogo toga što možete ako ste dovoljno mudri da iskoristite na najbolji mogući način za sebe. Ovo je period u toku koga morate da najveći deo energije upravo utrošite na poslove, karijeru i usavršavanje. Morate da pokažete odlučnost, spremnost na svaku vrstu promena koju vam predlože, stručno usvaršavanje i da zaboravite na sujetu i ponos. Kolege neće uvek biti sjajno raspoložene prema vama, naročito ako budete isticali svoja prava. Međutim, Ribe znaju da prave pogrešne poteze i postaju kontraproduktivne, osim ako im se ne nađe pri ruci neka Škorpija, Bik ili Vaga koje će iz zaštititi. Srećom po vas, vi ćete imati tu vrstu zaštite. Smanjite troškove jer se kod vas pobuđuje želja za trošenjem i uživanjima. Moguć je kratkoročan honorarni posao koji će biti dobro plaćen. Ako vam je žena autoritativni šef, ma kog pola da ste, nemojte joj se suprotstvaljati.

Zdravlje – Smanjite obilne obroke zbog nervoze.

izvor: conopljanews


Related posts