Mesečni horoskop – April 2019

Mesečni horoskop – April 2019

2019

Ljubav – Prilično ste romantični i ne samo da očekuje da vam se dogodi ljubav, nego ste toliko netipični u svom ponašanju da to vas može biti samo plus, s obzirom na to da često umete da budete netaktični. Veliki izazovi za vas su osobe rođene u znacima koji vam po svim pravilima astrologije ne odgovaraju, na primer , ili . Ali, kako Ovan voli sve što je nepredvidivo, a obožava i da osvaja, ovog puta će imati sve šanse da se igra detektiva u ljubavi. Ukoliko pripadate tim introvertnijim i studioznijim Ovnovima koji razrađuju ljubavnu taktiku, pružiće vam se prilika da u tome budete nenadmašni. Očekuje vas mnogo zanimljivih susreta, a društveni život bi trebalo maksimalno da intenzivirate ukoliko želite da budete uspešni u ljubavi. Neko ko je prisutan u javnosti, na modnim revijama, isložbama ili koncertima, nestrpljivo iščekuje susret sa vama – pružite mu to zadovoljstvo. Nestrpljenje može biti glavna osobina u ljubavi, zato budite taktičniji, posebno prema konzervativnijim znacima kao što su Jarac, ili .

Posao – Početkom perioda, bićete prilično nestrpljivi u vezi sa nekim poslovnim problemom koji biste želeli što pre da rešite. Bilo bi mudro nikome da ne dajete novac, niti da ga ulažete u neke navodno sjajne projekte na koje vas mogu nagovarati , ili drugi Ovan. Ovaj period je dobar za pregovaranje, ali ne za potpisivanje ugovora. Sve što ima veze sa medicinom, farmacijom, umetnošću i sportom može vam doneti uspeh. Takođe, uspeh će imati i studenti, a satisfakciju će doneti i zajednički projekti koji se razrađuju u tajnosti. Mogući su lepi prihodi od nekog putovanja, pisanja, predavaštva, rada u medijima ili honorarnog posla. Možete dobiti poslovnu ponudu od privatne firme u kojoj, ukoliko pokažete preduzimljivost, možete lepo napredovati.

Zdravlje – Skloni ste nazebu i glavobolji.

BIK

Ljubav – Nije sve izgubljeno za vas. Naime, nešto vas tera da maštate o osobi sa kojom se veza može realizovati, ali bićete prisiljeni na velike ustupke što vama neće biti teško. Najverovatnije je reč o vezi u tajnosti. U vaš život može da dođe neko koga možda dugo poznajete ili ga doživljavate kao svoje drugo ja, i tada je pravi trenutak da krenete u akciju. Čeka vas interesantan susret, moguće sa nekim Ovnom, Jarcem, Ribama ili Vodolijom. Nešto što je dugo izgledalo kao prijateljstvo lako može prerasti u veoma burnu vezu. Ovaj period naklonjeniji je Bikovima rođenim krajem aprila, dok će rođeni u maju morati više da se potrude ukoliko žele svoj privatni život da dovedu u red. Ipak, majski Bikove imaće više šansi da dožive neočekivane susrete ili poznanstva sa umetnicima.

Posao – Početkom perioda bićete veoma konfuzni, nesigurni u sebe i nezadovoljni što ne možete da krenete u akciju. U svakome ćete videti potencijalnu konkurenciju, međutim, za mnoge koje ste smatrali neprijateljima ispostaviće se da su vam prijatelji. Vaše glavno oružje su sposobnost da brzo shvatite s kim imate posla i dobra moć komunikacije. Takođe, iskreno saosećanje sa tuđim problemima biće ono čime ćete ljude lako razoružavati. Društveni kontakti biće veoma naglašeni i značajni. Bićete vrlo preduzimljivi, a možete dobiti ponudu za jako dobro plaćeno mesto, u nekoj velikoj privatnoj firmi. Ipak, neko drugi će želeti baš vas za saradnika, najverovatnije u okviru velike državne firme ili institucije. Ako tražite posao, prijatelji će vas preporučiti nekome prema kome ćete u početku biti pomalo nepoverljivi. Novac počinje da pritiče sa više strana. Možete imati neplanirane troškove, računajući na neki dobitak koji bi trebalo da stigne, najverovatnije preko nekih ranije ugovorenih poslova sa strancima.

Zdravlje – Proverite vid i promenite način ishrane.

Ljubav – Ako vam se dopada neko ko je na položaju ili kolega s posla koji nije slobodan, a još niste započeli vezu, najverovatnije je da će vas zajednički rad još više zbližiti. Početak perioda može značiti izvesne sumnje u partnerovu odanost, ali u stvari oboje možete biti pod velikom tenzijom kako da postupite u situaciji koja zahteva diskreciju. Od početka meseca kreće vrlo buran period koji može kulminirati oko sredine meseca, kada ćete morati da odlučite da li ste spremni da rizikujete vezu koja za sada nema sjajnu perspektivu. Ako ste od nedavno u vezi ili braku, pod velikim ste pritiskom poslovnih obaveza, što može doprineti nemogućnosti da budete onoliko zajedno koliko biste želeli. Slobodni Blizanci mogu očekivati susret s javnom ličnošću koji bi mogao iz korena da promeni njihov život. Period je odličan za planiranje porodice, za izlaske, nova poznanstva, posebno sa onima koji su prisutni u javnosti. Ipak, pokušajte da ne budete preterano ljubomorni, naročito ako znate da je vaš partner izuzetno popularan i da mnogi žele da budu u njegovom društvu. Može biti obrnuto, ako ste vi ona strana koja je u centu pažnje, partner će vam sredinom aprila zameriti da ga zanemarujete. Veoma buran mesec je pred vama.

Posao – Moraćete vrlo brzo da donosite odluke i da budete spremni da se uklapate u tempo koji će vam prijati, ali će vas i iscrpljivati. Krajem meseca bićete prilično konfuzni, pomalo čak i demoralisani u vezi sa mogućnošću da realizujete svoje planove. Ovan i će vas pritiskati da ne posustanete, a oko sredine meseca moraćete da prikupite snagu i ponovo stanete na svoje noge jer kreće sjajan period u vezi sa poslom, preko kojeg možete izbiti u prvi plan, ili biti prisutni u javnosti. Ukoliko vaš posao podrazumeva poseban talenat, bićete u stanju da ga maksimalno ispoljite, pogotovo ako su u pitanju muzika ili sport. Ovo je, takođe, dobar period za one koji rade u medijima ili se bave pisanjem. Ako ste na bilo koji način prisutni u javnosti, bićete veoma zadovoljni utiskom koji ćete ostaviti na druge. Moguće je putovanje u inostranstvo ili odličan posao koji ćete sklopiti sa strancima preko posrednika. Iako na momente budete osetili fizičku iscrpljenost, ne odustajte od svojih snova, nego se bolje organizujte.

Zdravlje – Pripazite, jer možete biti skloni povredama.

Ljubav – Vaš ljubavni život zavisi uglavnom od vaše prilagodljivosti, a u ovom periodu imaćete nekoliko jako dobrih mogućnosti. I pored naglašenog senzibiliteta, postali ste mnogo praktičniji. Potrebna vam je harizmatična i jaka ličnost da vas prati na životnom putu, ali i ona koja vam u svakom pogledu pruža sigurnost. Međutim, mnogi Rakovi, posebno mladi ili oni koji su posle razvoda već duže sami, previše biraju i ne znaju kako da srede svoj život. Ne samo da imate mogućnost da budete srećni sa nekim ko je zaljubljen u vas, nego imate i podršku u svakom pogledu, posebno ako se radi o osobi koju ste upoznali preko posla. Mlađi Rakovi će upoznati zanimljivu osobu preko Interneta, ili će sresti nekoga kada se tome najmanje budu nadali. Moguća je veza sa osobom koja nosi uniformu, radi za vojsku ili je lekar. To je neko kome se odavno dopadate, moguće i više od godinu dana, i samo od vas zavisi kako će se stvari dalje odvijati. Ukoliko ste žena, možete imati posla sa stidljivim muškarcem.

Posao – Možete očekivati bitno proširenje saradnje sa strancima ili neke značajne kontakte koji će dovesti do veoma uspešnog posla. Pokušajte da se dogovorite sa Devicom, Jarcem i Škorpijom i onda možete biti mirni jer imate sve šanse da započnete posao koji će imati dobru perspektivu na duži rok. Već početkom meseca kreće vrlo interesantan period koji će zahtevati da pokažete smisao za diplomatiju, ali i energičnost. Mnoge žene rođene u znaku Raka trebalo bi da razmisle o otvaranju butika. Nemojte propustiti priliku za rad sa strancima, jer ćete imati mogućnost da napravite vrlo važan kontakt, moguće preko rođaka ili prijateljskih veza. I putovanje u prekookeansku zemlju može značiti početak vrlo uspešne poslovne saradnje.

Zdravlje – Budite pažljiviji na javnom mestu.

Ljubav – Čudno bi bilo da ostanete sami, odnosno slobodni. Verovatno imate mnogo mogućnosti kada je ljubav u pitanju. Ipak, možda ste pomalo opušteni, kao što će to biti slučaj u ovom periodu. Mladi Lavovi verovatno četuju preko Inteneta sa virtuelnim partnerima iz inostranstva, ali ne bi bilo baš dobro da se i virtuelno zaljubite. Početak perioda donosi dugo očekivani susret koji će biti veoma romantičan i moguće veoma strastven, a najverovatnije se radi o nekome ko često putuje, radi za strance ili živi u inostranstvu.

Posao – Dobijate krila, aktivirate se i spremni ste da prihvatite i poslove oko kojih ste se ranije dvoumili. Odavno već smerate nešto o čemu ste pričali samo nekolicini dobrih saradnika u koje imate poverenja. Budite sigurni da će vam se naći pri ruci, pogotovo ako se radi o Ovnu, Lavu, Strelcu, Vodoliji – i da ćete uspeti. Pravi izvor prihoda za vas se nalazi u realizaciji originalnih zamisli koje imaju veze sa inostranstvom, stručnim usavršavanjem i poslovima od opšteg značaja. Očekuje vas neka vrsta unapređenja ili uvećanje prihoda. Ali, da bi se to ostvarilo, moraćete da napravite dobru strategiju i izložite svoje planove osobi od koje zavisite. Nemojte ulaziti ni u kakve finansijske aranžmane prve polovine meseca, jer će biti nepovoljni, a druga strana neće ispoštovati uslove. Takođe, neko će vas nagovarati da potpišete ugovor i za to će vam najverovatnije biti potreban savet pravnog lica. Pokušajte da izbegnete rasprave sa autoritetima i nemojte zatezati odnose sa kolegama, jer vas mnogi mogu doživeti kao konkureniciju i to veoma žestoku. Budite što više hladnokrvni.

Zdravlje – Pojačajte imunitet jer ste skloni prehladama.

DEVICA

Ljubav – Devica mora da bude zaljubljena, ali ako partner ne bude pokazao određenu preduzimljivost – od veze nema ništa. Vi sigurno nećete biti ona strana koja će pokazati šta oseća, bar ne prva, jer volite da idete na sigurno. Ako vam je partner neko ko često putuje, koga ne viđate često zbog njegovih obaveza ili se nalazi na odgovornom radnom mestu i pri tom ste vi žena, ipak ćete morati da date neki signal da bi on odreagovao. Ako je slučaj obrnut, ako ste vi muškarac, teško da vas išta može ohrabriti da krenete u akciju. Ipak, period vam donosi strast, čak i vama, intelektualnom znaku, a Device procvetaju u proleće, i kako ćete imati podršku prijatelja koji poznaje osobu koja vam se dopada, možda će vam i njegova pomoć dobro doći. Kraća putovanja ili izleti mogu biti povod za nova poznanstva ili susrete, a rođaci ili dugogodišnji prijatelji igraju veliku ulogu u upoznavanju vas i onoga koga možete pri prvom susretu doživeti kao svoju sudbinu. Najbolji izbor su vam i dalje Škorpija, Ribe i Jarac, a Vaga i Bik vam mogu u priličnoj meri napraviti haos u životu, pa ih izbegnite bar ovog proleća.

Posao – Ako imate izrazit smisao za biznis o vaj period vam donosi novac, popularnost i sjajne šanse o kojima mnogi mogu samo da sanjaju. Možete očekivati mnogo prijatnih poslovnih susreta. Oni koji su rođeni u srednjoj dekadi znaka trebalo bi da budu oprezni u radu sa starijim saradnicima, posebno Jarcima koji umeju da im stavljaju primedbe i da ih kritikuju. Ako svatite da je to za vaše dobro, može i da vam krene nabolje ukoliko neki od saveta usvojite. Ukazaće vam se dobra prilika za rad u privatnoj firmi koju drži prijatelj, ili u državnoj instituciji. Iskoristite to na najbolji mogući način. Osim toga, i dalje imate podršku prijatelja, naročito ako vaš posao ima veze sa medijima. Ograničite troškove, posebno nikako ne uzimajte kredit niti se zadužujte. Pitanje je da li ćete biti u stanju da ga otplatite.

Zdravlje – Ne bi bilo loše da odete na detaljan lekarski pregled.

VAGA

Ljubav – Manje-više ste očajni, jer ne znate kako da se postavite prema partneru. Vaga voli energične i odlučne partnere, a partner će biti prilično pasivan. Njemu će zapravo biti potrebna vaša podrška, razumevanje i mnogo pažnje. Kako ste racionalan znak, a pri tom ako ste ženski predstavnik Vage, ovog proleća nije vam mnogo stalo da budete utešiteljica bilo koga, pa ako ste slobodni izbegnite kontakte sa šarmantnim i maznim muškarcima koji će vas vrlo opteretiti svojim problemima. Ne bi bilo dobro ni da uporno tražite izrazito mačo tipove, jer će vas vrlo brzo napustiti. Trenutno bi vam najviše odgovarao jedan duhovit i komuniktavan tip, i to Vodolija ili . Ako ste muškarac Vaga, krenućete u osvajačke pohode, ali na netipičan način – prilično diskretno, okolo naokolo. Ovaj period će na vas delovati kao injekcija adrenalina, i sve će podsticati vašu želju za osvajanjima. Ne brinite za svoju reputaciju, bićete znak u trendu.

Posao – Vama bi, u ovom periodu, zaista trebalo da krene u svakom pogledu. Bez obzira što su moguće izvesne oscilacije u finansijama, nemojte brinuti, bićete u situaciji da svaki dinar koji uložite u posao vratite trostruko, i to preko posla koji će vam pričinjavati zadovoljstvo. Sa konkurencijom ćete vrlo lako izlaziti na kraj, a dojučerašnje protivnike pretvorićete u prijatelje. Timski rad je za vas vrlo značajan u ovom mesecu. Ipak, na sve ovo, pripazite, jer su moguće neiskrene ponude u vezi s poslom, konfuzni saradnici i možete se naći u situaciji da se nalaziti u procepu između dva poslodvca, dve šanse od kojih nećete znati koju da izaberete. Najbolje bi bilo da i dalje budete samo izvršilac i posmatrač onoga što se događa u vašem okruženju, pogotovo ako ste mladi i nalazite se na novom radnom mestu. Ukoliko imate svoju firmu ili ste već afirmisani na poslu, otvorite četvore oči, ali imajte poverenja u Strelca i Vodoliju, dok vam Ovan može predlagati nešto što nije najpovoljnije rešenje za vas.

Zdravlje – Čuvajte se povrede stopala.

ŠKORPIJA

Ljubav – Očekuje vas nešto veoma lepo i uzbudljivo. Period je kao stvoren za tajne ljubavi i romantične doživljaje. Ako se do sada niste zaljubili, krajnje je vreme, i to u nekog umetnika, sportistu ili lekara. Jedna od mogućnosti je i neko ko živi negde pored mora, ili u prekookeanskoj zemlji, a nije isključeno ni lepo poznanstvo preko Interneta, jer Škorpije dolaze do važnih informacija, ali i konatakata upravo na ovaj način. Jedna Vodolija, Strelac ili Jarac mogu biti posrednici u upoznavanju. Sredovečne Škorpije će sresti simpatiju iz mladosti ili sa nekadašnjeg radnog mesta, što bi, ukoliko su slobodne, moglo značiti početak nove romanse. Poželjno je ići na izlete, kraća putovanja, organizovati susrete, jer na taj način imate šanse da doživite lepe susrete. Ukoliko ste skloni tajnim vezama, moguća je ljubav sa partnerom koji nije slobodan.

Posao – Intuicija vam pomaže da u ovom periodu donosite pravilne odluke. Početkom perioda, moguć je vrlo važan sastanak na kojem morate biti veoma određeni i spremni da, ukoliko je to potrebno, odbijete prividno sjajan predlog. Sačekajte da se prašina slegne i da vidite kako će se situacija odvijati. Odnosi sa inostranstvom značajno se popravljaju, pa ćete biti u prilici da otputujete u inostranstvo, ili da uspostavite kontakt sa strancima, ali pod vašim uslovima. Novac ne bi trebalo da vam predstavlja problem u ovom periodu, čak možete imati vanredne dobitke, posebno u igrama na sreću. Vaši pokušaji da jednog Ovna ubedite u nešto najzad će uroditi plodom, jer će vam u tome pomoći najverovatnije Jarac, Devica i druga Škorpija. Vodolija i Strelac predstavljaju za vas noćnu moru, jer često menjaju mišljenje i pokušavaju da vas ubede u ono što oni žele. Budite vrlo oprezni prema ponudi koju ćete dobiti.

Zdravlje – Manje vrtoglavice i problemi sa vidom.

STRELAC

Ljubav – Za ljubavni život ovog proleća situacije može biti malo teža. Možda se nećete najbolje snalaziti u ljubavi. Morali bi da budete strpljiviji, taktičniji i pažljiviji. Strelac voli instant rešenja, sad ili nikad, ali nešto vas sada tera da menjate strategiju i da učite da druge slušate. Ali, taj drugi će biti neko ko je vredan promena u njihovom ponašanju, i moguće je da su na pragu velike ljubavi. Ukoliko pripadate nestrpljivim Strelcima, pokažite razumevanje za osobu koja vam je draga, a koja će možda morati da ide negde na put, ili ima prilično problema na poslu i neće moći da vam posvećuje onoliko vremena koliko je vama potrebno ili koliko očekujete. Čuvajte se zamke koju nude paralelne veze, a tome ćete biti skloni. Predstoji neprijatan razgovor sa partnerom, ako niste bili verni. Što ste duže u vezi, razgovor će biti neprijatniji.

Posao – Ne žurite sa važnim odlukama. Mnogi će na vaše predloge gledati s nepoverenjem. Ako želite bilo šta da sprovedete do kraja, vi ćete biti ona strana koja će morati da pokaže najviše inicijative. Razrađivaćete koncepciju o poslu koji bi, po vašem mišljenju, trebalo da vam donese prihod i to na duži rok, ali vam je za to neophodna podrška uticajnih osoba. U kontaktu s ljudima morate biti oprezniji, jer postoji mogućnost da vam neko ukrade ideju ili možda među najbližim saradnicima imate one koji će vam prvi okrenuti leđa ako kola krenu nizbrdo. Ipak, to vas neće mnogo pogoditi, jer vi uvek imate rezervnu varjantu. Period vam savršeno odgovara za početak novih poslova, ali budite oprezni, možete imati ozbiljnih sukoba sa najbližim saradnicima, posebno sa onima koji rade za strance.

Zdravlje – Trebalo bi da smanjite poroke kao što su alkohol i cagarete.

JARAC

Ljubav – Za vas je najbolje da što manje ljudi ima uvid u vaš ljubavni i porodični život. Možete očekivati da se negde na nekom službenom putu sretnete sa nekim ko vam je izuzetno drag i upravo što su putovanja duža, to je moguća strastvenija veza. Na ljubavnom planu imate nekoliko mogućnosti, ali ne bi trebalo da ih baš sve koristite jer na kraju nećete znati ni s kim ste ni šta prema kome osećate. Neko će se uporno boriti da vas osvoji, a pripada krugu vaših najbližih saradnika, ili, ako ste mladi, nalazi se u blizini vaše kuće ali ne pripada vašem društvu. Ukoliko ste u drugoj dužoj vezi ili braku, možete imati ozbiljnih sukoba s partnerom koji je nepredvidiv u reakcijama ili prilično nezadvoljan što mu ne poklanjate dovoljno pažnje. Ni vaše nezadovoljstvo nije ništa manje, ali vi svoje probleme rešavate tako što se posvetite poslu i ne mislite mnogo na ono što vam nedostaje u emotivnoj sferi. Imate uvek kome da se poverite i ko da vas razume, a to nije stalni partner. Ukoliko ste slobodni, ostvarićete interesantno poznanstvo na nekoj sedeljci, duboko u noć, gde se sluša muzika na obali reke.

Posao – Proleće je za vas prilično stresan period i tada je potrebno da se povučete iz javnosti i obnovite energiju da biste kasnije mogli da zablistate. I pored svega, ovaj period na vas deluje vrlo pozitivno jer podstiče kreativnost i omogućava vam da sve svoje ideje realizujete uz pomoć onih koji su vam po mnogo čemu slični. Imaćete mogućnost da uspostavite saradnju sa kolegama koji vas dobro poznaju, koji su svesni vaših kvaliteta i potencijala i koji su spremni da vam pomognu da ostvarite jednu vrlo interesantnu zamisao. Ukoliko vaš posao ima veze sa umetnošću, to su šanse da doživite uspeh veće. Rad u medijima pravi je izbor za vas, kao i rad u velikim institucijama i humanitarnim organizacijama. Postoji mogućnost priličnog fizičkog i mentalnog iscrpljivanja, jer će mnogi želeti da stupe u kontakt s vama. Budite praktični i prihvatite neki posao sa strancima. Za studente je ovo odličan period i može biti veoma uspešni pri svakoj vrsti ispita.

Zdravlje – Pazite se na putu.

VODOLIJA

Ljubav – Već dugo vas razdire ljubomora, ali vi o tome nerado pričate bilo kome. Čak ni sebi ne želite da priznate izvesno razočaranje u stalnog partnera. Budite uvereni da je takvo osećanje obostrano i zato bi bilo dobro da nešto preduzmete i nađete rešenje za svoje probleme. Vi biste najradije doživeli neko novo uzbuđenje. Maštate o novoj vezi, moguće s nekim ko nije iz vaših krajeva, ko živi negde nakraj sveta, jer biste najradije otišli negde i započeli život ispočetka. Tako razmišljate ma koliko godina da imate i ako ste u vezi duže od tri godine. Ipak, realnost je drugačija. Možete putovati zajedno s partnerom ili prijateljima i sjajno se provesti ili možete, ako ste slobodni, sresti nekoga ko živi u nekom drugom gradu ili državi i to preko Interneta ili preko prijatelja. Ono što svakako treba da izbegnete je bilo kakva rasprava s partnerom, a ukoliko želite da popravite odnos s njim, počnite da menjate sebe.

Posao – Ovo je vaše vreme, pogotovo kada je reč o finansijskim transakcijama. Ipak, baš u toj oblasti budite vrlo oprezni jer možete da napravite velike greške, da se previše zadužujete i da budete preveliki optimista. Na ispitima vas očekuje uspeh. Ako polažete pred profesorkom, dobro se spremite ako ste studentkinja, a ako ste student, prolazite sjajno. Novi poslovni aranžmani doneće vam novac. Oni koji žele da putuju mogu planirati put u inostranstvo. Biće to put koji će se više nego isplatiti. Koristite svaku mogućnost u vezi sa nekim novim poslom, ma o čemu da se radi, čak i ako nema veze sa vašom osnovnom profesijom, a ukoliko ste mladi i dobijete poslovnu ponudu obavezno je prihvatite. Možete imati sjajnu saradnju sa Strelcima, Bikovima, Ribama i drugim Vodolijama.

Zdravlje – Bavite se rekreacijom.

RIBE

Ljubav – Kao i na poslu, tako i u ljubavi imate velike mogućnosti. Ipak, ljubav je za vas klizav teren, naročito ako ste mladi. Ukoliko nemate partnera, odnosno partnerku, a pri tom ste muški predstvnik ovog znaka, verovatno vam se dopada tamnokosa osoba, starija od vas, koju ste upoznali preko prijatelja na nekoj zabavi, ili preko posla kojim se bavite. Mnogi bi želeli da budu sa vama, tako da i ako imate stalnu partnerku, moraćete bukvalno da se branite od svojih obožavalaca. To važi i za žene rođene u znaku Riba koje verovatno imaju posesivnog partnera koji im ne da mira i svaki čas ih zove i proverava gde su i s kim su. Ma s kim da ste, i ma čime da se bavite, bili slobodni ili u vezi, bićete izloženi brojnim izazovima jer ih vaša duša traži. Vaš znak ne odoleva nijednom iskušenju, naročito ne ljubavnom. Jedna Škorpija, Ovan ili Bik mogu vam lako zavrteti mozak. Sa Jarcem i Devicom manje-više ne znate na čemu ste, a neka druga Riba ili Vodolija motre na svaki vaš potez.

Posao – Ulazite u odličan period u kojem ćete moći da postignete ono o čemu drugi samo mogu da sanjaju, a vaši snovi počinju da se ostvaruju. To se naročito odnosi na umetnike, sportiste, lekare i naučnike. Svako ko je maksimalno posvećen svom poslu i ko poseduje neki poseban talenat, ima sve šanse da zablista. Dobijate priliku da započnete posao sa saradnicima koji su vam po senzibilitetu slični. Veoma je naglašena adaptibilnost u pogledu timskog rada. Do manje tenzije u odnosima može doći u drugoj polovini aprila, inače imajte sluha za druge, posebno za starije od vas. Ovnovi, Ribe, Vodolije i Jarci su vam sjajni saradnici. U ovom periodu moći ćete ne samo da se istaknete na poslu, nego i da zaradite više nego što pretpostavljate.

Vaši tajni planovi i maštanja o inostranstvu mogu se realizovati, ali ne u ovom periodu, možda eventualno odete na neki kraći put. Sve što ulažete u sebe sada isplatiće vam se kasnije, najverovatnije do početka iduće godine. Utirete put ka nečemu što je vaš veliki san, a sve neprijatnosti sa kojima budete suočeni biće samo malo iskušnje na putu ka uspehu.

Zdravlje – Pazite se nazeba i upale grla.

izvor: conopljanews


Related posts