Koji je model cipela idealan za vaš znak?

Koji je model cipela idealan za vaš znak?

1. – mokasine

Preduzetne ovnice vešte u multitaskingu uvek su u pokretu. Zato im je potrebna udobna i praktična obuća koja im neće smetati u sređivanju raznih obaveza. U kategoriju udobne obuće definitivno ulaze patike, a uz njih i klasični modeli cipela s ravnim potplatima poput “oksfordica” ili mokasina.

2. – bež salonke

Žene rođene u znaku bika najčešće vole vrlo jednostavne cipele koje će se lako uklopiti u većinu kombinacija, bez ukrasnih aplikacija i u neutralnim bojama. Za njih su sjajan izbor bež salonke.

3. – neutralni modeli s efektnim detaljem

Blizancima najbolje pristaju cipele koje otkrivaju obe strane njihove zanimljive i komplikovane ličnosti. Nežne baš poput vlasnice, mekane baršunaste gležnjače naglasiće romantičnu crtu svake račice. Modeli u pastelnim bojama idealan su izbor.

4. – baršunaste gležnjače

Nežne baš poput vlasnice, mekane baršunaste gležnjače naglasiće romantičnu crtu svake račice. Modeli u pastelnim bojama idealan su izbor.

5. – sve cipele koje imaju “ličnost”

Nema obuće koju lavice ne znaju da nose. Specijalnost su im modeli u hrabrim bojama ili s detaljima koje se druge žene ne bi usudile da obuju, poput štikli u neonski ružičastoj boji.

6. – klasična crna salonka

Žene rođene u znaku device uglavnom se ne obaziru na trendove i verne su klasičnim modelima cipela. U njihovom ormaru sigurno ima mesta za obične crne salonke. Naravno, od sjajne kože, nikako od brušene jer se potonje mnogo teže održavaju, a praktičnim devicama to ne odgovara.

7. – natikače s potpeticom

Neodlučnim vagama koje ne mogu da procene jesu li raspoložene za “ozbiljan” ili ležerniji model cipele, dilemu će rešiti natikače s potpeticom. S jedne strane mogu da funkcionišu kao dnevna cipela, a lako će se uklopiti i u večernja izdanja.

8. – cipele sa životinjskim uzorkom

Škorpionke vole da naglašavaju svoju urođenu senzualnost koja dodatno dolazi do izražaja izborom cipele s odvažnim životinjskim uzorkom poput zmijskog ili leopardovog.

9. – patike

Žene rođene u znaku strelca prave su avanturistkinje, uvek spremne na novu pustolovinu. U takav stil života najbolje će se uklopiti udobne patike u kojima ćete se osećati slobodno i nesputano.

10. – baletanke

Baš kao i žene u znaku ovna, jarčice uvek jure s jednog mesta na drugo. Najbrže i najokretnije biće u baletankama.

11. – metalik gležnjače

Nepodnosite dosadu u svom životu pa tako ni u svom ormaru. Zato su za vas idealne uzbudljive metalik gležnjače koje odmah postaju glavna zvezda svake odevne kombinacije.

12. – damske cipelice

Model s kitten potpeticom ili malom blok petom, nestandardne teksture ili ukrašen upečatljivim detaljima sjajan je izbor za kreativne ribe koje vole kada njihova obuća izgleda kao pravo malo umetničko delo.

izvor: zaadovoljna


Related posts