GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019 – najava

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019 – najava

Za razliku od prethodne, 2018, godina 2019 šalje pozitivne vibracije i daje šanse svim znacima. Zbog Jupitera u svom znaku, Strelcu, zaista sa puno vere i optimizma možemo očekivati odvijanje ove godine. Zadnje 3 godine su bile haotične, tako da će nam ova godina dati, tako željeni, predah. Kako na ličnom, tako i na opštem planu.

Može se reći da će, u prva 3 meseca, probleme praviti kretanje Urana i Plutona koji će otvoriti proces promena kako na individualnom, tako i na kolektivnom planu.

U problemu mogu biti i svi kardinalni znaci rođeni u drugoj dekadi, ukoliko planetarne položaje Saturna ne budu koristili u konstruktivnom smislu.

Pored Strelca, najvećem prosperitetu i zaštiti se mogu nadati i ostala 2 vatrena znaka: i .

Tri puta u ovoj godini lekcije će, pri retrogradnom hodu, davati Merkur:
-od 5. marta-28.marta sleduje lekcija Ribama
-od 8. jula-1. avgusta sleduje lekcija Lavu i Raku
-od 31. oktobra-20. novembra na „tapetu“ će biti .

Mesečeve eklipse u 2019

Mesečeve eklipse imaju velikog uticaja na psihu a imaju velikog uticaja na osobe u (pod)znaku kao i na znak u kome se pomračenje odvije. U 2019 imamo dve lunarne eklipse:

-20. i 21. januara 2019. godine – totalna mesečeva eklipsa

–16.-17. Juli, 2019.-delimična mesečeva eklipsa

Solarne eklipse u 2019

Solarne eklipse će vas podstaći na promene, na kretanje na put koji ste oduvek priželjkivali ali niste imali hrabrosti. Ova pomračenja mogu najaviti pad moći, reputacije ali i obnavljanje moći na spektakularan način.-5. i 6. januara je delimična solarna eklipsa-2. jula je totalna solarna eklipsa.

– Ljubav u 2019.

Zbog trigona Jupitera prema znaku Lava, koji je prirodno polje ljubavi, biće nam lakše da nađemo srodnu dušu ili da uživamo sa partnerom ako ga već imamo. Optimizam kao zaštitni znak 2019, biće potpora u kriznim situacijama koje će se, zbog toga, uglavnom srećno završavati.

– Karijera u 2019

Karijerom vlada Saturn i on se u ovoj godini nalazi u znaku Jarca, svom sedištu. Ovaj položaj će, osim Jarcu, najbolje odgovarati Biku, Lavu, Škorpiji i Ribama. Naravno, ako dobro zasuču rukave i ne odustanu pred teškoćama koje su zaštitni znak Jarca.

2019 – Zdravlje u 2019

Povećana pažnja za zdravstveno stanje preporučuje se svim znacima horoskopa. Redovno vežbanje i rekreacija u kombinaciji sa uravnoteženom ishranom moraju biti u vrhu vaših prioriteta. Ovo je godina u kojoj se, ako niste, možete okrenuti alternativnim tretmanima kao što su homeopatija, biljne esencije(Bahove i druge kapi), muzička terapija. Povežite se sa prirodom što pre, savetuje godišnji horoskop za 2019.

izvor: Astrologija i Bahove kapi


Related posts